Parhaat Ruokablogit

Kotikok(k)eiluja

Humusdippi

18 Syyskuu 2020

Aika tavalla samanlaista hummusta olin tehnyt toukokuussa 2017. Muistankin kyllä, että siitä tuli silloin vähän turhan juoksevaa. Mutta tämä tämänkertainen humusdippi oli koostumukseltaan (ja maultaan) juuri sopivaa. Höyrytin kaveriksi parsakaalia, ja nämä kaksi olivat erinomainen parivaljakko. Ainekset: 100 g kuivattuja kikherneitä 1 valkosipulinkynsi suolaa ¾ dl vettä ¼ dl sitruunamehua 2 ½ rkl tahinia 1 rkl oliiviöljyä 1 tl paprikajauhetta ½ tl jeeraa 2 persiljanoksaa Huuhdo kikherneet siivilässä juoksevan veden alla.

Muut

Lue koko juttu täältä »

Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »