Parhaat Ruokablogit

Kotikok(k)eiluja

Tonnikala-pestopasta

16 Heinäkuu 2020

Jouduin taas tekemään ruoan iltapäivää varten etukäteen. Toivottavasti tämä ei kovin kärsi säilytyksestä ja uudelleen lämmityksestä. Hiukkasen maistoin kastiketta ja se oli kyllä tosi hyvää. Ainekset: 250 g tuoretta tonnikalaa 350 g pastaa 100 g vihreää pestoa 1 rkl oliiviöljyä 1 rkl limettimehua 1 tl sitruunankuoriraastetta 1 dl rucolaa ¼ tl suolaa ¼ tl mustapippuria Leikkaa tonnikala hyvin ohuiksi viipaleiksi. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaisesti kypsäksi.

Kala pasta

Lue koko juttu täältä »

Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »