Parhaat Ruokablogit

Kotikok(k)eiluja

Raparperi-riisipuuro

11 Kesäkuu 2019

Pikaisesti maistettuani epäilen hyvin vahvasti, että tämä puuro(n ja kiisselin sekoitus) jää vakkari-iltapalapuurolistalleni, jolle tähän mennessä on kelpuutettu vain perinteiset marjapuuro ja kiisseli. Hedelmää tai marjaa vaihtamalla puuroihin tulee aina kivaa vaihtelua. Ainekset: 1 l vettä 1 dl puuroriisiä 300 g raparperia 1 dl sokeria ½ dl siirappia ½ tl kanelia ripaus suolaa Suurus: 1 dl vettä 3 rkl perunajauhoja Kiehauta vesi. Lisää riisi ja keitä kannen alla noin 25 minuuttia. Lisää raparperit, sokeri, siirappi, kaneli ja suola.

puurot

Lue koko juttu täältä »

Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »