Parhaat Ruokablogit

Kotikok(k)eiluja

Ranskalainen porsasmuhennos

26 Heinäkuu 2021

Nyt tuli kyllä possut marinoitua ja haudutettua oikein pidemmän kaavan kautta. Ja hyväähän näistäkin tuli. Reseptissä oli oikeastaan villisikaa, mutta eihän sitä ole mistään saatavilla. Ajattelin ensin laittaa villisian tilalle lammasta, mutta päädyin sitten kumminkin possuun. Ainekset: 2 sipulia 4 valkosipulinkynttä 2 sellerinvartta 200 g juuriselleriä 4 porkkanaa 2 rkl oliiviöljyä ½ nippua persiljaa 4 timjaminoksaa 2 tl pizzamaustetta 7 ½ dl punaviiniä 2 laakerinlehteä suolaa mustapippuria 1 kg porsaan kassleria 150 g pekonia 2 rkl vehnäjauhoja Kuori ja viipaloi sipulit ja porkkanat.

Pekoni porsas

Lue koko juttu täältä »

Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »