Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien
1 Kotikok(k)eiluja
Sourdough suomalaisittain
3 Syyskuu 2022
Alkuperäisen reseptin mukaan tämä taikina olisi kuulunut paistaa vohveliraudalla vohveleiksi. Ainakin vohveleista olisi tullut paljon paremman näköisiä kuin tästä pannarista, joka oli melkoisen pliisu ulkomuodoltaan. Maultaan kumminkin tosi hyvä. Perunamuusi: 110 g perunamuusijauhetta (Felix) 5 ½ dl vettä Lisäksi: 150 g pekonia 1 dl maitoa 2 kananmunaa 2 rkl voita ripaus suolaa mustapippuria 1 dl tattarijauhoja 1 tl leivinjauhetta 50 g juustoraastetta ½ dl ruohosipulia Kuumenna perunamuusin vesi kiehuvaksi. Sekoita joukkoon muusijauhe ja vatkaa tasaiseksi.
Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien