Parhaat Ruokablogit

Kotikok(k)eiluja

Jauheliha-wellingtonit

13 Syyskuu 2022

Jos joku meinaa ruveta näitä väsäämään eikä tahdo tuutata torttuja vuokiin, niin kannattanee kasvattaa taikinan määrää 1,5 –kertaiseksi. Onneksi kuitenkaan taas kerran ulkonäkö ei vaikuttanut makuun. Päivittelin herra 10-v:lle hävettävän monta kertaa ruokailun aikana, että ”tulipa näistä hyviä”. Wellingtonien kanssa laitoin pöytään ihan vaan keitettyjä perunoita ja porkkanoita. 60 g voita 100 g vehnäjauhoja 75 g maitorahkaa Täyte: 1 rkl voita 30 g kuivattuja suppilovahveroita kiehuvaa vettä 450 g jauhelihaa 1 sipuli 2 rkl tomaattipyreetä ½ tl suolaa ½ tl mustapippuria Voiteluun: ½ kananmuna Mittaa täytteen suppilovahverot kulhoon.

Jauheliha sienet Suolaiset leivonnaiset

Lue koko juttu täältä »

Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »