Parhaat Ruokablogit

Kotikok(k)eiluja

Peruna-briefoccaccia

14 Helmikuu 2020

Löysästä pohjataikinasta syntyi ihanan pehmeä ja ilmava leipä. Ja kaikkine päällisineen tämä oli mukavan ruokaisa ja ehdottoman hyvän makuinen lounasleipä. Taikina: 8 ½ g kuivahiivaa 3 dl kädenlämpöistä vettä ½ dl oliiviöljyä 2 rkl hunajaa 2 tl suolaa 7 dl vehnäjauhoja Pinnalle: 2 punasipulia 150 g brie-juustoa 3 perunaa 2 rkl oliiviöljyä sormisuolaa 2 tl kuivattua timjamia Sekoita kulhossa taikinan hiiva, vesi, öljy, hunaja ja suola. Lisää jauhot ja alusta melko löysäksi taikinaksi. Anna kohota peitettynä kaksinkertaiseksi, n.

Suolaiset leivonnaiset

Lue koko juttu täältä »

Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »