Parhaat Ruokablogit

Kotikok(k)eiluja

Parsakaali-kalkkunarullat

31 Heinäkuu 2019

Nämä eivät olleet mitenkään erikoisia tai ihmeellisiä. Oikein kelpo evästä kumminkin. Minä edelleenkin hiukan ehkä vierastan tuota rakuunaa, vaikka olenkin oppinut sitä syömään. Muutama vuosi sitten se oli mielestäni niin kamalaa, etten pystynyt syömään sillä maustettua ruokaa ollenkaan. Ainekset: 600 g ohuita kalkkunan rintaleikkeitä 250 g parsakaalia 1 kesäsipuli varsineen 1 porkkana 2 rkl voita 3 rkl korppujauhoja 1 nippu persiljaa suolaa mustapippuria 2 rkl sherryä 4 dl kanalientä 2 rkl ruokakermaa 1 tl kuivattua rakuunaa Paloittele parsakaali kukinnoiksi.

Kalkkuna

Lue koko juttu täältä »

Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »