Parhaat Ruokablogit

Kotikok(k)eiluja

Papu-makkarapata

2 Toukokuu 2020

Ihanaa, paksua ja valkosipulista pataa. Ei olisi tarvinnut lisäksi oikeastaan mitään, mutta sulatin kumminkin pakkasesta viimeisen erän pyttipannusalaattia. Ainekset: 1 rkl rypsiöljyä 1 iso sipuli 2 valkosipulinkynttä 1 munakoiso 1 keltainen paprika 400 g tomaattimurskaa 1 dl vettä 1 tl timjamia ½ tl chilirouhetta ½ tl suolaa ½ tl mustapippuria 1140 / 690 g papusekoitusta (ruskeita, valkoisia ja kidneypapuja, säilyke) 190 g lammaskrakovanmakkaraa 5 rkl tuoretta basilikaa 5 rkl tuoretta persiljaa Huuhtele ja valuta pavut. Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynnet. Poista paprikasta siemenet ja valkoinen osa ja kuutioi malto.

makkara

Lue koko juttu täältä »

Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »