Parhaat Ruokablogit

Kotikok(k)eiluja

Päärynä-granaattiomenakastikkeella glaseerattua porsaanlihaa

23 Helmikuu 2021

Päärynän sijaan tähän reseptiin kuului kvittenimarmeladia. Koska en onnistunut saamaan sitä käsiini (enkä myöskään tuoreita kvitteneitä joista olisi voinut keittää marmeladia), päädyin googlettelun jälkeen käyttämään sen sijaan päärynähilloa. En tiedä, millaista tämä olisi ollut kvittenimarmeladilla, mutta päärynähillolla ainakin oli herkullista. Lihasta (sellainen pitkä ja ohut sisäfileeköntti) tuli aivan täydellistä näillä paistoajoilla, mehevää ja pehmeää. Ainekset: 150 g päärynähilloa 1 dl granaattiomenamehua 1 rkl granaattiomenasiirappia 2 rkl hunajaa 2 tl sormisuolaa 1 tl juustokuminaa ½ tl kanelia 600 g porsaan sisäfilettä 1 rkl oliiviöljyä Sekoita päärynähillo, granaattiomenamehu, granaattiomenasiirappi, hunaja, suola ja mausteet...

porsas

Lue koko juttu täältä »

Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »