Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien
1 Kotikok(k)eiluja
Unelmaletut
25 Marraskuu 2025
Ai että oli makoisaa ja pehmeää. Alkuperäisessä reseptissä oli käytetty kokonaista lohta, jolta oli leikattu selkäranka nahkapuolelta käsin irti, kala levitetty vuokaan ja täyte lusikoitu siihen selkärangan kohdalle jääneeseen reikään. Minä arvostan syömisen helppoutta, joten halusin tehdä tästä sellaisen version jonka voi vain lusikoida vuoasta lautaselle ja siitä suuhunsa. En muista, onko jossain aiemmassa reseptissäni ollut lohen kanssa valkkaria. Vähän ensin epäilin, mutta se toimi oikein hyvin.
Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien