Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien
20 Tammikuu 2019
Punajuurissa on yksi huono puoli – niiden käsittely on vaivalloista, kun saa olla koko ajan siivoamassa joka puolelle roiskuvaa punajuurimehua. Mutta muutenhan ne ovat vallan ihania. Näistä pihveistä tuli niin maukkaita, että oli vaikeaa päättää kumpi oli parempaa: hirvimureke vai punajuuripihvit. Ensimmäisistä pihveistä tuli taas yllättäen lähinnä raastekasoja, mutta viimeisimmät olivat kunnon pihvejä. Ainekset: 400 g punajuurta 200 g kiinteää perunaa 1 sipuli 3 kananmunaa 2 tl jeeraa 1 tl korianterinsiemeniä 1 tl kuivattua oreganoa 1 tl suolaa Paistamiseen: 2 rkl voita Lisäksi: 1 pieni granaattiomena ½ dl kuorittuja pistaasipähkinöitä Irrota granaattiomenan siemenet kuoresta ja rouhi pähkinät pienemmiksi.
Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien