Parhaat Ruokablogit

Kotikok(k)eiluja

Halloumi-harissapaahdetut kasvikset

28 Toukokuu 2021

Olen varmaan joskus maininnutkin, että en tykkää kasviksista (enkä pastastakaan) al dente, vaan mielestäni nämä ovat parhaimmillaan aivan pehmeiksi ja kypsiksi hautuneina. Tämä oli minulle ja muille kaltaisilleni kypsyysasteeltaan täydellistä, lähes muhjuksi paistunutta. Ja makukin oli erinomainen. Ainekset: 3 munakoisoa 3 kesäkurpitsaa 2 rkl oliiviöljyä suolaa mustapippuria 500 g miniluumutomaatteja ½ purjo 1 rkl harissaa 150 g halloumia kourallinen tuoretta persiljaa Puolita munakoisot ja kesäkurpitsat pituussuunnassa. Puolita tomaatit.

kasvikset

Lue koko juttu täältä »

Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »