Parhaat Ruokablogit

Kotikok(k)eiluja

Galettet

5 Toukokuu 2019

Tattarijauhoissa on kyllä ihan omanlaisensa maku. Ja mitä enemmän niitä käyttää, sen paremmalta ne rupeavat maistumaan. Jos ei tattarijauhoja oteta huomioon, tämä oli ihan kuin pekoni-kananmunaleipä. Eli hyvää. Taikina: 3 ¾ dl vettä ½ tl suolaa 2 ¼ dl tattarijauhoja Täyte: 3 viipaletta ilmakuivattua kinkkua 3 siivua juustoa 3 kananmunaa suolaa mustapippuria Paistamiseen: 1 rkl voita Mittaa kulhoon vesi ja suola.

aamiainen kananmuna porsas Suolaiset leivonnaiset

Lue koko juttu täältä »

Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »