Parhaat Ruokablogit

Kotikok(k)eiluja

Ankka ja ankkapotut

23 Lokakuu 2022

En muistanut ottaa kuvaa itse ruoasta ennen kuin kaikki oli jo syöty, joten tässä kuva säilykepurkista. Säilykeankka oli tosi hyvää ja rasvaista ja suolaista. Ankkojen ja pottujen paistamisen jälkeen säilöin vielä 250 g silkkaa rasvaa lasipurkissa jääkaappiin. Sieltä ajattelin sitä laittaa lusikallinen kerrallaan koirien ruokakippoihin lihaisaa makua antamaan. Ainekset: 1350 g ankanrasvaan säilöttyjä ankankoipia 1 kg kiinteitä perunoita 10 valkosipulinkynttä ½ tl suolaa ½ tl mustapippuria Nosta avaamaton ankkasäilykepurkki hetkeksi lämpimään veteen, jotta rasva pehmenee.

Riista

Lue koko juttu täältä »

Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »