Parhaat Ruokablogit

Kipparin morsian

Voissa paistettua juuriselleriä

9 Joulukuu 2019

Juuriselleri eli mukulaselleri on tullut jäädäkseen ja herkuttelemme sillä yleensä syksyisin, mutta aivan liian vähän edelleen. Onneksi mukulaselleriä saa pitkin talvea, joten juureksella pääsee herkuttelemaan varsin pitkän kauden. Tämä jykevä juures on parhaimmillaan kokonaisena paahdettuna, mutta kyllä sellerimuusikin saa veden herahtamaan kielelle. Vielä kun juuriselleriä saisi useammin kokonaisena kaupasta, tulisin asteen verran onnellisemmaksi! Jos et vielä ole uskaltautunut valmistamaan juuriselleriä, rohkaise mielesi nyt.

Alkuruoka juurekset juuriselleri kasvisruoka Lisuke

Lue koko juttu täältä »

Kipparin morsian on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »