Parhaat Ruokablogit

Kipparin morsian

Gnocchit sienikastikkeella

4 Joulukuu 2019

Gnocchit ovat alun perin Italiasta lähtöisin, mutta ovat onneksemme rantautuneet meillekin jo vuosia sitten. Nämä taikinapallerot tehdään yleensä perunoista, mutta olemme valmistaneet niitä myös palsternakasta ja bataatista. Kaupastakin olemme valmiit versiot muutamaan kertaan ostaneet sillä niistä saa pyöräytettyä varsin nopeasti arkiruoan. Jos nämä perunatyynyt ovat sinulle vielä tuntemattomia, testaa kerran ja huomaat, että ne hurmaavat pääsääntöisesti kaikki ruokapöydässä istuvat. Gnocchit sopivat erittäin hyvin myös fiinimpään pöytään ja olemme tehneet niitä usein osaksi pidempää menukokonaisuutta.

Alkuruoka fiiniä viikonlopuksi gnocchi kasvisruoka peruna salvia sienet

Lue koko juttu täältä »

Kipparin morsian on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »