Parhaat Ruokablogit

Kinuskikissa

Raparpericurd

18 Kesäkuu 2018

Raparpericurd on hieman marmeladia muistuttavaa pehmeästi levittyvää tahnaa, joka sopii niin kakun kuin pikkuleipien täytteiksi. Maussa on mukana raparperin raikkautta, joten se täydentää hyvin vaikkapa mansikkakakun täytettä – ehkä paremminkin kuin makea hillo. Tämä on ohje ei sisällä kananmunaa, kuten useat curdit, joten se on helppo tehdä myös vegaanisena, kun korvaa voin maidottomalla margariinilla. 4 ½ dl valmista tahnaa Ainekset: 500 g raparperia 4 dl hillo-marmeladisokeria 1 tl kanelia 50 g huoneenlämpöistä voita *) *) Korvaa halutessasi maidottomalla margariinilla. Leikkaa raparperi paloiksi.

Gluteeniton Kesä Liivatteeton Munaton Pähkinätön Raparperi täytteet Vegaaninen

Lue koko juttu täältä »

Kinuskikissa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »