Parhaat Ruokablogit

Kinuskikissa

Korvapuustipikkuleivät

25 Toukokuu 2020

Korvapuustit ovat suomalaisen kahvipöydän klassikko. Korvapuustien kaunista muotoa voi soveltaa myös pikkuleipiin. Myös maku on puusteista tuttu: taikinaa maustaa kardemumma ja täytteenä on voita, sokeria ja kanelia. Tämä resepti on tuttu kirjasta Kinuskikissa taikoo klassikot uuteen muotoon. 25-30 kappaletta Taikina: 100 g voita ¾ dl sokeria 1 keltuainen 2 ½ dl vehnäjauhoja 2 tl kardemummaa 1 tl vaniljasokeria ½ tl leivinjauhetta Täyte: 50 g huoneenlämpöistä voita 1 ½ dl fariinisokeria 2 rkl kanelia Pinnalle: 1 valkuainen raesokeria Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

korvapuusti Pähkinätön Pikkuleivät

Lue koko juttu täältä »

Kinuskikissa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »