Parhaat Ruokablogit

Kikattavat munakoisot

Pohjolan buddha bowl: Härkäpapurouhe-falafeleja, hernehummusta ja tattaria

19 Toukokuu 2020

Ostin pitkästä aikaa Härkis-rouhetta, joka on proteiinipitoista ja suomalaista, nimensä mukaisesti härkäpavusta tehtyä rouhetta. Rouhetta voi käyttää esimerkiksi pihveissä ja pyöryköissä sidosaineena tai vaikkapa puuron tai myslin seassa kuitu- ja proteiinilisänä. Härkis-rouhe itsessään on mautonta, kuten soijarouhe, joten se vaatii reilua maustamista. Soijarouheeseen verrattuna Härkis ei kuitenkaan ime yhtä paljon nestettä eikä turvotessa säilytä muotoaan, mikä on hyvä ottaa huomioon. Härkis-rouhepaketissa oli helpon kuuloinen falafelien ohje, josta heti innostuin – joskkn himppasen muokkasin sitä omaan makuuni.

Dipit ja Tahnat Helpot reseptit kasvisruoat Lähi-idän keittiö Lakto-ovovegetaariset Pääruoat Pohjoismainen keittiö Pyörykät ja Pihvit skandinaavinen keittiö Lakto-ovovegetaariset pääruoat

Lue koko juttu täältä »

Kikattavat munakoisot on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 22 Marraskuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »