Parhaat Ruokablogit

Keittotaiteilua

Harissakukkakaalia ja brunssiunelmia

29 Toukokuu 2018

Me kolmekymppiset (ex-)kaupunkilaiset taidamme olla brunssisukupolvea, sen verran usein itse kukin lie viikonloppuaamujaan hitaasti herkutellen viettänyt. Nelivuotias Pikkukokkikin kyselee jo toiveikkaasti, koska voitaisiin taas syödä "blunssia". Ravintolan sijaan syömme brunssin yhä useammin kotona, joten hyviä ideoita pitkän kaavan aamiaiselle ei koskaan ole liikaa. Nerokkaasti ruokataiteilijaksi itsensä brändäämään onnistunut Jenni Häyrinen sekä hänen assarinaan aiemmin toiminut lahjakas Saara Atula julkaisivat keväällä yhteisteoksen Brunssikirja - brunch all day (Tammi 2018). Kirja ihastuttaa paitsi upealla ulkoasullaan, myös monipuolisella reseptikavalkadillaan.

blogiyhteistyö kasvisruoat kirjat lähi-itä Lisukkeet vegaani

Lue koko juttu täältä »

Keittotaiteilua on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »