Parhaat Ruokablogit

Keittokirjanen

Savulihahernekeitto

28 Marraskuu 2021

Savupotka antaa paljon makua pari tuntia haudutellessa - ja maistuu seuraavanakin päivänä. 500 g herneitä 2,5 l vettä 700 g savustettua porsaan potkaa 1 tl suolaa Herneet huuhdotaan ja liotetaan vedessä kattilassa yön yli. Laitetaan kiehumaan liotusvedessä, kuoritaan pinnalle kohoava vaahto pois. Savupotkat kattilaan ja annetaan kiehua puolisentoista tuntia, välillä hämmennellen. Potkat pois kattilasta, pienitään lihat suupaloiksi ja palautetaan kattilaan.

Hernekeitto keitot

Lue koko juttu täältä »

Keittokirjanen on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Syyskuuta 2021 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »