Parhaat Ruokablogit

Keittokirjanen

Salsa Criolla eli paprika-tomaattisalsa

10 Maaliskuu 2024

Argentiinalaisen salsan ohjeen otin chilipeppermadness-sivustolta. Sopii hyvin lihan lisukkeeksi. Tarkoitus on tarjoilla heti mutta meni myös mainiosti paistetun kalan kanssa seuraavana päivänä. Salsaan laitoin: 2 punaista paprikaa 6 pienehköä tomaattia 1 iso makea sipuli 2 valkosipulinkynttä 3/4 dl oliiviöljyä 2 rkl punaviinietikkaa 1 tl chilihiutaleita 1 rkl tuoretta oreganoa hienonnettuna suolaa ja pippuria Pilko paprikat, tomaatit ja sipulit ja yhdistä kulhossa. Sekoita toisessa kulhossa öljy, punaviinietikka, chilihiutaleet ja oregano.

kastikkeet ja lisukkeet paprikatomaattisalsa salsa criolla

Lue koko juttu täältä »

Keittokirjanen on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Syyskuuta 2021 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »