Parhaat Ruokablogit

Keittokirjanen

Pikkelöidyt munakoisot

11 Maaliskuu 2024

Makumatkan argentiinalaisena iltana maistelimme myös näitä pikkelöityjä munakoisoja eli berenjenas al escabeche lihan lisukkeena. Ohjeen löysin täältä. Tarvitaan: 2 keskikokoista munakoisoa suolaa 2½ dl valkoviinietikkaa 1,2 dl vettä ½ dl oliiviöljyä ½ dl rypsiöljyä 1 tl kuivattua oreganoa 2 valkosipulinkynttä murskattuna 1 tl chilihiutaleita Huuhtele munakoisot ja leikkaa ensin puoliksi, sitten leikkauspinta alaspäin noin 1 cm paksuisiksi viipaleiksi. Asettele viipaleet kerroksittain vuokaan, ripottele jokaiselle kerrokselle suolaa. Anna tekeytyä noin tunnin ajan.

kastikkeet ja lisukkeet pikkelöidyt munakoisot

Lue koko juttu täältä »

Keittokirjanen on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Syyskuuta 2021 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »