Parhaat Ruokablogit

Keittokirjanen

Remouladekastike

11 Tammikuu 2022

Glorian ruoka&viini - lehden numerossa 2/2011 julkaistu fish&chips -ohje oli niin hyvä, että sitä on tullut kokeiltua toistekin. Ohjeessa oli myös tämä mainio remouladekastike. Tarvitaan: 2 dl majoneesia 2 rkl hienonnettuja kapriksia 2 rkl hienonnettua ruohosipulia 4 rkl hienonnettua punasipulia 1 rkl hienonnettua ajovista (tai sardellia) 1 sitruunan kuori Sekoita kaikki ainekset kulhossa. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa, sokeria ja sitruunamehua.

remoulade remouladekastike kastikkeet ja lisukkeet

Lue koko juttu täältä »

Keittokirjanen on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Syyskuuta 2021 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »