Parhaat Ruokablogit

Kasvisannos

Piparjuuriliha seitanista (törkeän hyvä)

5 Kesäkuu 2021

1920-luvun alun muotiruokiin kuuluivat pitkään haudutetut lihanpalat, jonkinlaisella yrttivahvistuksella. Anna Olsoni-Quistin kahden viikon ruokalistassa olikin tarjolla piparjuurilihaa, eli lihaa piparjuurikastikkeen kanssa. Pohdiskelin useamman hetken, mikä olisi paras tapa toteuttaa tämä herkku kasvisversiona. Päädyin lopulta kotitekoiseen seitankebabiin. Dinan maailma -blogin seitankebabresepti on ollut kauan yksi meidän luotto-ohjeita.

perunat resepti Reseptit seitan Sunnuntairuoat 1920-luku Anna Olsoni

Lue koko juttu täältä »

Kasvisannos on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 1 Heinäkuuta 2021 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »