Parhaat Ruokablogit

Kasvisannos

Anna Olsoni-Quistin reseptien matkassa

28 Toukokuu 2021

Lähde: Kotiliesi / Yliopiston kirjasto Anna Olsoni-Quist oli yksi ensimmäisistä suomenkielisistä keittokirjailijoista. Vuonna 1923 hän piti Kotiliedessä palstaa, jossa julkaistiin suosituksia siitä, millaisia asioita kunnon porvariskodissa olisi syitä tarjota. Tässä on hänen suosituksensa varhaisen kesän / loppukevään ruoiksi. Resepteissä näkyy se, että suomalaisen ruoan sesongit eivät ole päässeet vielä kunnolla käyntiin – raparperia ja nokkosia lukuunottamatta. Tahtoisin uskoa, että tähän mielenmaisemaan on mahdollista päästä sisälle, vaikka ei söisikään lihaa.

Kotiliesi ruokahistoria Yleinen 1920-luku Anna Olsoni

Lue koko juttu täältä »

Kasvisannos on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 1 Heinäkuuta 2021 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »