Parhaat Ruokablogit

Kärähtäneet

Teertä, omppuja ja savukylkeä

20 Syyskuu 2017

Sain hiljattain käteeni Lantliv Mat & Vin -lehden edellissyksyisen numeron (7/2016), jonka olin alkujaan ostanut matkalukemiseksi mutta joka oli unohtunut matkasta ja jäänyt sen vuoksi lukematta. Sopivasti lehti palautui minulle melkein vuotta myöhemmin syksyn kynnyksellä, ja reseptit olivat heti ajankohtaisia. Omenaisen kanapadan korvamerkkasin myöhemmin muuten vaan tehtäväksi, mutta alkuun pataruoka toimi inspiraationa tälle teerestä valmistetulle uuniruoalle. Teerenkin kanssa kävi onni, sillä emme – tai ainakaan minä en ollut – juurikaan asettanut saalisodotuksia kainalosauvoilla pusikossa hyppineelle miehelle, mutta toisin kuitenkin kävi ja olosuhteita uhmaten pari lintua saatiin reppuun ja keittiöön saakka. Uunivuokaan linnun kanssa...

Pääruoka Reseptit Riista sesongit Syksy

Lue koko juttu täältä »

Kärähtäneet on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Maaliskuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »