Parhaat Ruokablogit

Kärähtäneet

Ottolenghin kukkakaalisalaatti

14 Lokakuu 2018

Matkalukemiseksi tarttuneessa BBC Good Food -lehdessä (lokakuu 2018) oli kukkakaalisalaatin ohje, jossa oli vinkeä juju: ohje sisältää sekä raakaa että paahdettua kukkakaalia, sulassa sovussa samassa salaatissa. En olisi itse tullut ajatelleeksi moista, mutta reseptiikan takana ollut Yotam Ottolenghi onneksi on. Raaka kukkakaali pitää salaatin ihanan rapeana kun taas paahdettu tuo siihen täyteläistä makua. Olen paahdetun kukkakaalin kohdalla taistellut monesti sen kanssa, että tekstuuri lässähtää makuuni liian pehmeäksi ennen kuin kukkikset ehtivät saada väriä. Pehmeni se tässäkin, mutta raaka kumppaninsa onnistui huijaamaan rakenteesta mukavan rouskuvan.

KASVIS Reseptit Salaatit

Lue koko juttu täältä »

Kärähtäneet on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Maaliskuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »