Kapustan varressa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 4 Kesäkuuta 2021 lähtien
1 Kapustan varressa
Mummelin piimäkakku
27 Heinäkuu 2025
Paistetut ruusukaalit ovat maukas ja hieman makea lisuke, joka sopii esimerkiksi pihville tai muille pääruoille. VaikeustasoHelppoAnnoksia2Valmistusaika15 minSäilytysParasta vastavalmistettuna. g = gramma rkl = ruokalusikka (mitta) tl = teelusikka dl = desilitra 300 g ruusukaalia 1 rkl voita 1 rkl öljyä 1 rkl siirappia ½ tl suolaa 1 dl vettä Leikkuulauta Keittiöveitsi Pannu Lusikka tai kauha Huuhtele 300 g ruusukaaleja. Leikkaa ruusukaalit puoliksi ja poista uloimmat lehdet. Laita pannulle 1 rkl voita ja 1 rkl öljyä.
Kapustan varressa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 4 Kesäkuuta 2021 lähtien