Kapustan varressa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 4 Kesäkuuta 2021 lähtien
27 Heinäkuu 2025
Äitini tekee mielestäni parhaat täytekakut ja tämä on käytännössä äitini resepti. Muutaman pikkuviilauksen olen ammattikokkina tehnyt, mutta ne ovat lähinnä vinkkejä joilla kakku syntyy vähän helpommin ja lopputulos on siisti vaikka pursotuskäsi ei olisikaan yhtä vakaa kuin äidilläni. VaikeustasoKeskitasoAnnoksia8Valmistusaikan. 3 hSäilytysParasta seuraavana päivänä jääkaapissa, säilyy noin 3 päivää. dl = desilitra g = gramma tl = teelusikka Kakkupohja: 4 kananmunaa Sokeria saman verran kuin munia (noin 4 dl) ½ osa perunajauhoja ja ½ osa vehnäjauhoja (yhteensä noin 4 dl) 1 tl leivinjauhetta 1 tl voita + 2 rkl korppujauhoja vuoan voiteluun Täyte: 6 dl vispikermaa 0,75 dl sokeria 200 g kovaa rahkaa 1 dl mansikkahilloa 100 g...
Kapustan varressa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 4 Kesäkuuta 2021 lähtien