Parhaat Ruokablogit

Kalaasi

Parsa-aikaan!

14 Huhtikuu 2021

Nyt on aika ottaa askel kohti kevätherkkuja ja nauttia parsan vihreistä aromeista. Parsat maistuvat mainiolle ruokaisen piirakan makulisänä, kylmäsavulohen kyljessä. Tämä piiras maistuu niin brunssilla, lounaana, iltapalana kuin keväisellä retkelläkin. Parsa-lohipiirakka 6 – 8 annosta Taikinan voit tehdä valmiiksi edellisenä iltana jääkaappiin odottamaan piiraan paistamista. Pohja: 100 g voita (tai margariinia) ½ tl suolaa 1 dl kaurajauhoja 21/2 dl vehnäjauhoja ½ dl kylmää vettä rasvaa vuoan voiteluun Täyte: 3 dl turkkilaista jogurttia 1 dl juustoraastetta (raasta juustojen jämät tähän) 1 kananmuna 1 tl suolaa 1 tl rouhittua mustapippuria Päälle: noin 200 g kylmäsavulohta noin 300 g parsaa 1/2 tl rouhittuja korianterin siemeniä ½ tl...

kylmäsavulohi

Lue koko juttu täältä »

Kalaasi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »