Parhaat Ruokablogit

Juuritasolla - Suomalaista ruokaa

Marenkikeksit

1 Lokakuu 2019

Summanmutikka ei aiheuta turhaa hävikkiä kokatessa. Vanhanajan kermajäätelöä valmistaessa kananmunista jäi valkuaiset käyttämättä; tässä siis resepti niistä. Marenkikeksit: Ainekset: 2 kananmunan valkuaista 1,5 dl tomusokeria Ripaus suolaa Pieni loraus luomuomenasiiderietikkaa Uuni 125 astetta Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon etikka ja suola. (molempia vain vähän) Sekoita sitten joukkoon tomusokeri pikkuhiljaa lisäten.

keittiö Koti Makeat leivonnaiset makeat lisukkeet

Lue koko juttu täältä »

Juuritasolla - Suomalaista ruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 28 Elokuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »