Parhaat Ruokablogit

Juuritasolla - Suomalaista ruokaa

Gluteenittomat letut

21 Tammikuu 2020

Gluteeniton, laktoositon Ainekset: 3 dl vettä 2 luomukananmunaa 4-5 dl gluteenittomia kaurajauhoja 1 tl suolaa Paistamiseen laktoositonta voita Vatkaa veden sekaan ensin kananmunat ja suola. Lisää sitten kaurajauhoja hiljalleen, kunnes saat riittävän sakean taikinan. Anna taikinan seisoa puolisen tuntia. Mikäli siitä tulee liian sakeaa, voit aina lisätä vettä. Paistaminen: Sulata nokare voita pannulla, kaada kauhallinen taikinaa pannulle ja tasoita taikina tasaiseksi.

Gluteeniton Jälkiruoat kaura laktoositon lettu letut Välipalat suomifood

Lue koko juttu täältä »

Juuritasolla - Suomalaista ruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 28 Elokuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »