Parhaat Ruokablogit

Juhlattaren Kakkublogi

Persikka-valkosuklaarahka kakkua

11 Toukokuu 2018

Pohja: 4 munaa 1,5 dl sokeria 1 dl vehnäjauhoja 1 dl perunajauhoja 1 tl leivinjauhetta Täyte: 250 g maitorahkaa 200 g valkosuklaata 3 dl vispikermaa 2 rkl sokeria Kostutus: 1 dl säilykepersikoiden lientä 0,5 dl vettä 0,5 sitruunan mehu Pinnalle: 1 prk säilykepersikoita Vatkaa munat ja sokeri hyväksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi munavaahtoon. Kääntele taikina tasaiseksi. Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan (halk. n.

Makeat leivonnaiset

Lue koko juttu täältä »

Juhlattaren Kakkublogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »