Parhaat Ruokablogit

Juhlattaren Kakkublogi

Rahkasämpylät

23 Toukokuu 2018

2 1/2dl Maitoa/vettä 1pkt(50 g) hiivaa 2rkl siirappia 1 1/2tl suolaa 3dl Kaurahiutaleita 5-6dl hiivaleipävehnäjauhoja 1/2dl öljyä Valmistus Lämmitä rahka ja maito/vesi kulhossa kädenlämpöiseksi. Liuota joukkoon hiiva. Lisää siirappi, suola ja kaurahiutaleet. Sekoita joukkoon hiivaleipäjauhot ja öljy vähän kerrallaan. Alusta taikina ja anna taikinan kohota noin 30 minuuttia lämpimässä.

Leivät ja sämpylät

Lue koko juttu täältä »

Juhlattaren Kakkublogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »