Parhaat Ruokablogit

Himahella

Syksy tuli keittiöön – sienikeitto, hirvipullat ja puolukkapavlovat

26 Lokakuu 2021

Hirvipyörykät tarjotaan kermakastikkeessa, jonka maustaa suomalainen jaloviina tai gini. © Tiina Rantanen Pimenevä syksy on paitsi riista- myös lohtu- ja klassikkoruokien sesonkia. Niinpä täyteläiset, metsäiset maut maistuvat viikonloppuna joko perheen tai ystävien ympäröiminä. Himahellan liedellä syntyi metsäsienikeittoa, hirvipyöryköitä ja puolukkapiirakkaa. Sienikeiton ja hirvipyöryköiden salainen mauste on alkoholi, joka tosin kiehuu pois ruoasta jättäen vain maun.

Himahella sienikeitto Mamman marjapiiras Hirvipyörykät riista-aika puolukkapavlovat

Lue koko juttu täältä »

Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »