Parhaat Ruokablogit

Himahella

Made in Välimeri : Bourride-keitto on bouillabaisen pikkusisko

10 Tammikuu 2019

Kalamme eivät nuku talviunta, vaan käyvät pilkkiin, verkkoon ja pyydykseen. Jos ei luonnossa, niin sitten kalatiskillä. Talvikaloista varsinkin tuo arktinen sissi, made, on nyt herkullisimmillaan, kun vedetkin vihdoin alkavat jäätyä. Pulleilta vonkaleilta nuo kalatiskissä bongaamani yksilöt näyttivätkin. Made kutee tammi-helmikuussa, joten joku onnelinen ostaja sai varmaan mukaansa myös mätimatikan.

Blonditiina Bourride Himahella made Provence provencelainen kalakeitto sitruuna-aioli sydäntalvi

Lue koko juttu täältä »

Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »