Parhaat Ruokablogit

Himahella

Galette – juustoinen trendipiiras

21 Tammikuu 2019

Kaupallinen yhteistyö Appenzeller © Tiina Rantanen Sesongissa olevat mehukkaat päärynät ja viettelevän maukas, sveitsiläinen Appenzeller-juusto kuuluvat erottomattomasti yhteen. Tarjoa Päärynä-Appenzeller-galettea viinilasillisen tai teekupposen kanssa. Galette on crepesien ohella Ranskan Bretagnen alueen klassikkoruoka. Crepesit tunnetaan makeina jälkiruokalettuina, kun taas galetet ovat useimmiten tummemmista täysjyväjauhoista valmistettuja suolaisia piiraita. Päärynä-Appenzeller-galette on herkullinen yhdistelmä suolaista ja makeaa.

Appenzeller Himahella juustopiirakka trendiherkku

Lue koko juttu täältä »

Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »