Parhaat Ruokablogit

Himahella

Antipastosta kalkkunatonnatoon – nopeat herkut vuodenvaihteeseen

30 Joulukuu 2020

Himahellan uuden vuoden herkut ovat helppoja ja nopeita, koska monissa perheissä jouluna puuhailtiin paljon keittiössä. Nämä herkut syntyvät lähinnä yhdistelemällä valmiita, kaupasta saatavia aineksia. Kuitenkin herkullisesti nautiskellen. neljälle laktoositon, gluteeniton 250 g Le Gruyére AOP Reservé -juustoa 200 g ilmakuivattua parmankinkkua 200 g Wanhan ajan lakuja Kuutioi juusto ja irrota ilmakuivatut kinkkuviipaleet toisistaan. Asettele kaikki ainekset kauniisti puiselle laudalle tai tarjoiluvadille Tarjoa antipaston kanssa punaista vermuttia viilennettynä.

antipasto Himahella perunasalaatti Uusi vuosi vitello tonnato helppo tarjoilu simpukat merimiehen tapaan

Lue koko juttu täältä »

Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »