Parhaat Ruokablogit

Hiidenuhman keittiössä

Täytetty karitsan ulkofilee ja parsaa pannulla

14 Maaliskuu 2016

Karitsan ulkofilee on täytetty kylmäsavukinkulla ja vuohenjuustolla. Parsan ympärille kietaisin siivun kylmäsavukinkkua. Pääsiäiseen saa näin tyylikkään ja helpon juhla-aterian. Yrttimarinoitu karitsa on hyvää jo sellaisenaan, mutta vieläkin juhlavampaa se on täytettynä. Karitsan ulkofileen sijaan voi käyttää lampaan tai naudan ulkofilettä.

Atria Blogirinki grillaus juhla kampanjat Karitsa Lammas marinadit marinadit lihalle nauta pääsiäinen parsa ulkofile vinegretit

Lue koko juttu täältä »

Hiidenuhman keittiössä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »