Parhaat Ruokablogit

Hiidenuhman keittiössä

Intialainen lammascurry & kurkkuraita

23 Maaliskuu 2016

Lampaan tai karitsan luuttomasta paistista saa valmistettua lumoavan herkullista intialaista lammascurrya. Sen lisukkeeksi sopii ( kukkakaali)riisin lisäksi intialainen kurkkuraita, joka muistuttaa kreikkalaisten tsatsikia. Lammascurryn voi valmistaa jopa pääsiäiseksi tuomaan vaihtelua lampaanviululle. Luutonta lampaanpaistia myydään tuoreena ja pakastettuna. Ostin omani pakastettuna ja siksi sitä oli ensin sulatettava kaksi päivää jääkaapissa.

Dipit intialainen Karitsa kevät kurkku Lammas Liharuoat pääsiäinen paisti Pataruoat Syksy talvi

Lue koko juttu täältä »

Hiidenuhman keittiössä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »