Parhaat Ruokablogit

Hiidenuhman keittiössä

Kaksi erilaista feta-pinaattipiirakkaa eri pohjilla

25 Helmikuu 2016

Feta-pinaattipiirakka aurinkokuivatun tomaatin tai paistettujen sienten kera on tehty kahdelle hieman erilaiselle gluteenittomalle piirakkapohjalle kuin yleensä leipomani piiraspohjat. Facebookin Hiidenuhman keittiössä -sivuilla sain lukijoilta toiveen piiraspohjasta ilman psylliumia. Olen aikaisemmin leiponut lukuisia piirakoita, mutta yleensä yhtenä niiden sidosaineena on ollut psyllium. Suunnittelin nyt feta-pinaattipiiraisiin uudenlaiset pohjat. Toinen on chian siemenillä, toinen ksantaanilla sakeutettu.

aurinkokuivattu tomaatti brunssit chia-siemen feta Gluteeniton herkkusienet ksantaani lehtikaali Nokkonen Piirakat pinaatti ryöppäys sienet

Lue koko juttu täältä »

Hiidenuhman keittiössä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »