Parhaat Ruokablogit

Hiidenuhman keittiössä

FODMAP: Tofua pinaatti-lehtikaalikastikkeessa nepalilaisittain

7 Huhtikuu 2016

Keväisen keltainen tofu pinaatti-lehtikaalikastikkeessa tuo auringonpaistetta ruokapöytään. Lisäksi se hoitaa herkkää vatsaa hellästi. Resepti on poimittu Pauliina Tervon tammikuussa 2016 ilmestyneestä Herkän vatsan kokkikoulu -keittokirjasta. Kirjan teemana on opastaa, miten valmistaa gluteenittomia leivonnaisia ja vatsaystävällistä ruokaa. Käytetyt ruoka-ainekset perustuvat FODMAP-ruokavalioon.

Fodmap Gluteeniton intialainen Kastikkeet kasvisruoat keittokirjat Kirja-arvostelut lehtikaali nepalilainen Nokkonen Pauliina Tervo pinaatti tofu vegaani

Lue koko juttu täältä »

Hiidenuhman keittiössä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 8 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »