Parhaat Ruokablogit

MakuaMedia

CHIVE BLOSSOM SALT – RUOHOSIPULISTA KUKKASUOLAA

26 Kesäkuu 2025

Kotitekoisen ruohosipulisuolan valmistus – askel askeleelta. Samalla menetelmällä voit valmistaa makusuolaa muistakin pitämästäsi yrteistä. Tarvitset vain kolme raaka-ainetta. Resepti: Helena Kemppainen Raaka-aineet: Suolaa (karkeaa meri- tai himalajansuolaa, sormisuolakin käy) Ruohosipulin vihreitä onttoja varsia ja kukintoja Tarvittavat välineet: Terävä leikkuupöytä ja veitsi Talouspaperia tai puhdas keittiöpyyhe Leikkuulauta ja uunipelti tai ritilä (Jos käytössä yrttikuivuri) – kuivuritila 1. Valmistelut Aloita pesemällä ruohosipulin vihreät osat huolellisesti kylmässä vedessä.

Gluteeniton Hiivaton kananmunaton Ksantaaniton Maidoton Maissiton Pähkinätön Psylliumiton soijaton suola vegaani Viljaton yrttisuola Leivontavinkit riisitön VALKOINEN SOKERITON chive blossom salt ruohosipulinkukat

Lue koko juttu täältä »

MakuaMedia on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Helmikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »