MakuaMedia on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Helmikuuta 2019 lähtien
1 MakuaMedia
CHIVE BLOSSOM SALT – RUOHOSIPULISTA KUKKASUOLAA
26 Kesäkuu 2025
Kotitekoisen ruohosipulisuolan valmistus – askel askeleelta. Samalla menetelmällä voit valmistaa makusuolaa muistakin pitämästäsi yrteistä. Tarvitset vain kolme raaka-ainetta. Resepti: Helena Kemppainen Raaka-aineet: Suolaa (karkeaa meri- tai himalajansuolaa, sormisuolakin käy) Ruohosipulin vihreitä onttoja varsia ja kukintoja Tarvittavat välineet: Terävä leikkuupöytä ja veitsi Talouspaperia tai puhdas keittiöpyyhe Leikkuulauta ja uunipelti tai ritilä (Jos käytössä yrttikuivuri) – kuivuritila 1. Valmistelut Aloita pesemällä ruohosipulin vihreät osat huolellisesti kylmässä vedessä.
MakuaMedia on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Helmikuuta 2019 lähtien