MakuaMedia on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Helmikuuta 2019 lähtien
1 MakuaMedia
FRITEERATUT LEHTIKAALISIPSIT JA FRITEERAAMISEN SALAT
11 Syyskuu 2025
1–2–3-liemi on pikkelöinnin klassikko, yksinkertainen mutta nerokas sekoitus, jonka nimi tulee sen ainesosien suhteista: 1 osa etikkaa, 2 osaa sokeria ja 3 osaa vettä. Kun mittaat aineet vaikkapa desilitran mitalla, saat joka kerta saman pehmeän tasapainoisen liemen. Tämä on se liemi, johon moni suomalainen makumuisto kurkuista, punasipuleista ja porkkanoista nojaa. Jos taas kaipaat hieman terävämpää puraisua, kokeile rohkeasti 1–2–2-kaavaa. Tässä versiossa etikan osuus nousee vahvemmin esiin, jolloin lopputulos on raikkaampi, happamampi ja selvästi säväyttävämpi.
MakuaMedia on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Helmikuuta 2019 lähtien