Parhaat Ruokablogit

Hannan soppa

HERNELETUT SIENIEN JA KANANMUNAN KANSSA

23 Helmikuu 2019

Herneletut tehdään nimensä mukaisesti hernejauhoista! Tällä kertaa ne tarjoillaan suolaisena aamiais- tai brunssiherkkuna suppilovahveroiden ja kananmunan kanssa. Liemessä-Jenni oli meillä yökylässä muutama viikko sitten ja ohjelmaan kuului maailmanparannuksen ja punaviinin litkimisen lisäksi tietysti hyvin syömistä. Aamupalaksi kokkailin näitä kauniin vihreitä hernelettuja, joiden päälle rikoin munan ja kaveriksi paistoin pakastimesta kaivamiani suppilovahveroita (niiden sijasta voit hyvin käyttää muitakin sieniä, vaikkapa viipaloituja herkkusieniä). Letut maistuivat mainiosti myös perheen pienimmille, tosin sienet siirrettiin lautasen sivuun ja vihreidenkin kanssa hieman nirsoiltiin.

Aamupalat Gluteeniton hernejauho kananmuna Munaruoat pinaatti sienet suppilovahvero

Lue koko juttu täältä »

Hannan soppa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »