Parhaat Ruokablogit

Gurmee.net

Gluteeniton mustikka"vispipuuro"

21 Heinäkuu 2020

Viime aamut ovat käynnistyneet Porvoossa uudessa osoitteessa ja tämän herkullisen aamupalan voimin. Ensimmäisten tavaroiden mukana uuteen osoitteeseen muutti Vitamix, josta en luovu ikinä. Kunnon blenderi onkin tämän vispipuuron tärkein “ainesosa”, sillä tehoja ja sekoituskykyä tarvitaan riittävästi, jotta blenderi saa pienet chiasiemenet rikki ja ihanan ilmavan koostumuksen vispipuuroon. Ohje on alunperin yhdestä kestosuosikki ruokakirjoistani: Puuron uusi aika (Järvinen & Strandberg, Atena). Kirjan resepti on tehty puolukalle, mutta tämä on mielestäni superhyvää mustikkaisena(kin)!

aamupala Brunssi Gluteeniton kasvisruoka Nopeat ja helpot Raw ruoka vegaani vege

Lue koko juttu täältä »

Gurmee.net on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »