Parhaat Ruokablogit

Gastronomi Kiiski

Ravintolavinkkejä Michelin-tähditettyyn Singaporeen

21 Heinäkuu 2016

Michelin-oppaan julkistamistilaisuus ylittää uutiskynnyksen yhtä varmasti kuin Yhdysvaltain elokuva-akatemian jakamat Oscar-palkinnot. Maineikkaan ravintolaoppaan tarinan alku sijoittuu autoistumisen aamunkoittoon. Rengasfirma jakoi oppaita ilmaiseksi edesauttaakseen asiakkaidensa kokemuksellista matkantekoa. Kumipinnan kulumisen liiketaloudellista hyötyäkin ajateltiin: rengasmyyntiä kasvatti hyvän ruuan ystävien riittävän tiuha reitiltä poikkeaminen tai jopa tarkoituksellinen matkanteko kohti kolmen tähden ravintolaa. Keittiöiden mestarit painavat pitkää päivää ansaitakseen ja säilyttääkseen laajasti palstatilaa mediassa saavat tunnustukset.

Lue koko juttu täältä »

Gastronomi Kiiski on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 13 Elokuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »