Parhaat Ruokablogit

foodbytwins

Valkosipuli confit

29 Huhtikuu 2021

Jos et tunne confit-kypsennystekniikkaa, sitä käytetään esimerkiksi ankan kaltaisissa lihoissa, jolloin ne kypsennetään hitaasti öljyssä ja säilötään myöhempää käyttöä varten. Confit-tekniikka on klassinen ranskalainen säilömismenetelmä, jota käytetään nykyisin enemmänkin valmistusmenetelmänä. Confit nimitystä voidaan käyttää myös monista muista rasvassa kypsennetyistä raaka-aineista. Valkosipuli confit valmistetaan hauduttamalla valkosipulinkynnet kypsiksi oliiviöljyssä. Voit käyttää mitä tahansa öljyä, mutta jos käytät öljyä, jossa on parempi maku, se parantaa confitin makua huomattavasti.

Reseptit

Lue koko juttu täältä »

foodbytwins on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Huhtikuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »